Mijn eigen bedrijf

Op de basisschool kregen mijn klasgenootjes en ik elke maand een schriftje onder onze neus geduwd. In dat schriftje mochten we een verhaal schrijven. De ene keer over een voorgelegd onderwerp, de keer daarop mochten we zelf iets bedenken. Waar sommige klasgenootjes het vreselijk moeilijk vonden om een letter op papier te krijgen, was ik al enthousiast aan het pennen. Hele verhalen heb ik geschreven. Al dan niet voorzien van illustraties. Aan het eind van elk schooljaar kregen we ons verhalenschriftje mee naar huis. Of in mijn geval: meerdere schriftjes. Ik heb altijd gedacht dat die schriftjes bij het oud papier zijn beland. Tot het moment dat ik uit huis ging.

Mijn moeder overhandigde mij een grote doos. Nieuwsgierig maakte ik hem open en tot mijn grote verbazing zaten er in die doos allemaal werkjes van vroeger. Van tekeningen, plaksels, knipsels en werkstukken, tot jawel… mijn verhalenschriftjes. Een heel weekend heb ik mezelf opgesloten in huis. Met veel plezier, een lach en een traan heb ik alles bekeken en gelezen. Zo ontzettend leuk. Wat ben ik blij dat mijn mama (bijna) alles heeft bewaard.

Vroeger was ik al dol op schrijven en alles wat met letters te maken heeft. En nu nog steeds. Als mensen-mens ben ik continue op zoek naar mooie, ontroerende en herkenbare verhalen. Ook wel bekend als Human Interest. Maar ook voor o.a. informatieve teksten, nieuwsbrieven, persberichten en webteksten ben ik altijd te porren. Moeilijke teksten omzetten in begrijpelijke taal. Dat is wat ik graag doe. Daarnaast hou ik me ook bezig met het geven van communicatieadvies op maat.

Met jarenlange werkervaring als (freelance) journalist, redacteur, tekstschrijver, communicatiemedewerker op een Marketing & Reclame afdeling en communicatiemedewerker gericht op social media, ben ik ervan overtuigd dat ik kwalitatief goed maatwerk kan bieden.

Ik werk keihard aan deze website om van mijn bedrijf een succes te maken. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met me op. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>