Letterliefhebber – mensen-mens – creatief – netwerker – import Brabander – enthousiast – kletskous – kopje thee – mama – Amsterdamse roots –energiek – goede luisteraar


Marije de Hoon (1983)…

… is een enthousiaste letterliefhebber. Altijd op zoek naar bijzondere ‘jij-en-ik’ verhalen. Tekstueel, redactioneel en journalistiek sterk. Van research, Human Interest, nieuwsbrief, reportages tot persbericht en webteksten. Bij mij ben je aan het juiste adres. Ook voor passend communicatieadvies ben ik je graag van dienst.

Van tijdschrift tot communicatieplan…
… ik doe het allemaal met ontzettend veel passie en plezier. Schrijven voor landelijk uitgegeven tijdschriften en magazines is voor mij niet onbekend. Jarenlang heb ik o.a. voor Girlz! en Vriendin geschreven. Zowel persoonlijke verhalen, leuke weetjes als informerende teksten. Tevens heb ik ruim vijf jaar als communicatiemedewerker op de Marketing & Reclame afdeling van een winkelketen gewerkt. Hier was ik o.a. verantwoordelijk voor de tekst- en eindredactie van het in eigen beheer uitgegeven magazine bóóórdevol!. Plus alle communicatieve werkzaamheden als bijhouden van social media, klachtenafhandeling, webteksten, nieuwsbrieven en communicatieplan.

Wist je dat…
… ik een HBO diploma Communicatie Tekstschrijven op zak heb?
… er voor mij geen problemen bestaan? Ik denk en werk in mogelijkheden.
… werken onder de druk van een deadline voor mij geen enkel probleem zijn?
… creativiteit, nauwkeurigheid, helderheid en duidelijkheid perfect bij mij passen?